Rouches op latten

Thomas Dubois
| 0 reacties
Rouches op latten
Foto: © SC

Niks beter dan een goede langlauftocht om het teammoreel wat op te krikken moet Standard-coach Dominique D’Onofrio gedacht hebben. En hij voerde de daad bij het woord. Gisteren stond een tocht van zo’n vijftien kilometer op het programma. De aankomst was te vinden aan het “Signal de Botrange” oftewel de hoogste plaats in België. Kovalenko eindigde afgezonderd op de eerste plaats. Hij werd op zeven minuten gevolgd door een trio met Deflandre, Rapaic en tweede doelman Renard.
 
De rode lantaarn ging naar de Portugees Conceiçao, voor wie het wellicht een hele aanpassing was om voor één keer niet bij de top te zitten. D’Onofrio, die als bezemwagen fungeerde, had hem nochtans op het hart gedrukt dat hij stukken mocht afsnijden. Zo zit een karakterman als Conceiçao niet in mekaar en hij volhardde. Moreira, Sarr en Runje gaven op. Runje vooral uit veiligheidsoverwegingen gezien zijn liesblessure nog niet volledig genezen is. Ook van de partij was wielrenner Philippe Gilbert.
 
En als afsluiter kon er bij de maaltijd op aanvraag van Eric Deflandre wel nog een “Super des Fagnes” af. Een typisch biertje dus. Wamberto en Carlos Alberto gaven omwille van gezondheidsredenen verstek voor het uitje. Vandaag staan er twee trainingen op het programma. Vanmiddag moet Léonard zich gaan verdedigen naar aanleiding van zijn vuistslag tijdens Standard – Charleroi. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties