Zadi scoort 59 seconden na invalbeurt

Woensdagavond stond in groep A de vierde speeldag op het programma. CSKA Sofia kreeg het bezoek van Viking FK. De Bulgaren wonnen met 2-0 en behouden nu nog een waterkans op de volgende ronde.

CSKA Sofia was de hele wedstrijd de betere en trok dan ook volop in de aanval. Na een kwartier moest doelman Basso van Viking een eerste keer ingrijpen wanneer een schot van Dimitrov dreigde in doel te belanden. Basso overtuigde niet en tien minuten later was hij bijna gezien op een afstandsschot van Jakirovic. Hij herpakte zich echter en redde even later een vrije trap van Yanev fraai uit het doel. Pereira ging tien minuten voor rusten in de fout. De scheidsrechter was onverbiddelijk, penalty voor Sofia. Een koud kunstje voor Yanev.

Na de rust was de wedstrijd snel gespeeld. De aan de rust ingevallen Zadi kon na 59 seconden de voorzet van Tiago Silva binnenkoppen. Boeken toe voor Viking, dat enkel naar het einde van de wedstrijd toe voor enige dreiging kon zorgen. Viking staat met vier wedstrijden gespeeld op een vierde plaats met vier punten. Voor hen zit het bekertoernooi erop. Sofia heeft nu drie punten en nog één wedstrijd te gaan. Bij winst tegen Monaco is alles nog mogelijk voor de Bulgaren. [CA]