Redknapp keert terug naar Pompey

Philippe Crols
| 0 reacties
Redknapp keert terug naar Pompey
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Portsmouth heeft een nieuwe manager. Het is een oude bekende, want amper een jaar na zijn vertrek is Harry Redknapp de nieuwe manager van Pompey. 

Dat Harry Redknapp, ondertussen al 58 jaar oud, terugkeert naar Portsmouth is wel vrij opmerkelijk. De manager liet ongeveer een jaar geleden Portsmouth achter en stapte over naar de grote concurrent Southampton. Hij moest die club gaan redden van de degradatie terwijl Pompey zelf op dat moment ook in degradatiegevaar verkeerde. Redknapp geeft trouwens ook toe dat het vertrek naar Southampton niet meteen de juiste keuze was: 'Het was gewoon fout om op dat moment richting Southampton te gaan. Dat is niet negatief bedoeld naar hen toe, maar ik had het gewoon niet moeten doen.'

Redknapp zelf was wel heel blij dat hij terug kon keren naar Portsmouth. Hij had naar eigen zeggen minder dan een minuut nodig om het contractvoorstel te ondertekenen. 'Vanaf het moment dat Milan Mandaric (de grote man bij Portsmouth) zei dat hij me terug wilde was mijn beslissing gemaakt', vertelt Redknapp. De nieuwe manager tekende een contract voor één jaar. In ieder geval staat Redknapp niet voor een makkelijke taak. Portsmouth staat immers op de op twee na laatste plaats. In Engeland is dat tevens een degradatieplaats. Redknapp volgt de Fransman Alain Perrin op. Bij Portsmouth speelt onder meer ex-Genkenaar Brian Priske.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties