Het incident Poulsen-Gattuso

Philippe Crols
| 0 reacties
Het incident Poulsen-Gattuso
Foto: © SC

In de Serie A verloopt het allemaal niet echt volgens plan voor AC Milan. In de Champions League gaan de Rossoneri wel gewoon door en dat ten koste van het Duitse Schalke 04. Na afloop van de wedstrijd Milan-Schalke ging Gennaro Gattuso Christian Poulsen van Schalke wat uitdagen. 

Het is natuurlijk al langer geweten dat Christian Poulsen en Gennaro Gattuso niet meteen de twee grootste lievertjes zijn. Dat is zelfs nogal zacht uitgedrukt. Nadat die twee het in de heenwedstrijd al meer dan eens aan de stok hadden met mekaar gebeurde dat in de terugwedstrijd opnieuw. We noteren het laatste fluitsignaal in de wedstrijd AC Milan - Schalke 04. Het eerste wat Gennaro Gattuso doet is onmiddellijk naar Christian Poulsen spurten om vervolgens voor die laatste zijn gezicht nogal vrij uitdagende gebaren te gaan maken. Poulsen zelf liet het allemaal niet zo aan zijn hart komen. Hij stak zijn duim cynisch omhoog en noemde Gattuso naar verluidt een kleine baby.  

En wat zei Gattuso zelf van zijn reactie? "Het was eerder een uitbarsting van frustratie. Het was het minste wat ik kon doen na al wat hij ons had aangedaan. Hij is zo één van die spelers die de sport een slecht imago geeft", aldus Gattuso.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties