Demol: "Ganse ploeg speelde goed"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Demol: "Ganse ploeg speelde goed"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard won woensdagavond met 2-0 van Anderlecht en kon zijn vreugde uiteraard niet onder stoelen of banken steken. Een apetrotse assistent-trainer Stéphane Demol stond na de partij de VRT te woord.

“Ik vond dat Standard over de ganse wedstrijd gezien de betere was van Anderlecht", aldus Demol. “De zege was dan ook verdiend. We hebben maar liefst 80% van de duels gewonnen.”

“Het klopt dat Moreira bij de beteren was, maar in feite heeft de ganse ploeg gespeeld zoals we het graag zien. De spelers hebben fantastisch gevochten en zijn goed de duels aangegaan. Daarbij werden ze geholpen door een fantastische sfeer. Die tifo's, die sfeer, dat zie je nergens anders in België.”

“Ik denk dat we vandaag getoond hebben dat we terecht eerste staan. Die herfsttitel, tja, ik vind dat om te lachen. Dat is mooi voor de supporters, maar meer niet. Het is pas op het einde van het seizoen dat het telt. Toch is de Champions League nog steeds onze eerste doelstelling. Dat betekent eerste óf tweede eindigen. De titel pakken zou natuurlijk een leuk extraatje zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties