Italië valt voor Grygera

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Italië valt voor Grygera
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de altijd betrouwbare website Football Italia begint de interesse van Juventus Turijn voor Zdenek Grygera alsmaar concreter te worden. De Tsjech verdedigt momenteel nog altijd de kleuren van Ajax Amsterdam. Hij is één van de belangrijkste spelers van de Nederlandse topclub, waar hij aanvoerder is. Het is overigens niet de eerste keer dat Grygera aan Juventus wordt gelinkt. Ook in 2003 had de autoritaire leider in de Serie A al interesse om hem in te lijven.

De Tsjechische international werd destijds als opvolger van de Tunesiër Hatem Trabelsi naar de Nederlandse hoofdstad gehaald. Hij zou er opereren als rechtsachter maar ondertussen staat hij centraal. 

Ook Inter Milaan en enkele kleinere Italiaanse clubs hebben interesse in de 25-jarige Tsjech. In Italië kreeg hij al de naam Bagheera, naar de panter in het junglebook verhaal. Grygera heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2007. Voor hij naar Ajax kwam speelde hij voor de meervoudige Tsjechische landskampioen Sparta Praag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties