Vlaar toch niet naar de Spurs

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vlaar toch niet naar de Spurs
Foto: © SC

De jonge Nederlandse verdediger Ron Vlaar gaat nu toch niet naar Tottenham Hotspur. De Engelse club ziet zelf af van de transfer omdat het met vijf centrale verdedigers al ruim zit voor het verdedigende compartiment.

Eerder deze week leek de zaak al beklonken toen AZ Alkmaar, de huidige club van Vlaar, een bod van bijna vier miljoen euro had geaccepteerd. Nu twijfelt Spurs-manager Martin Jol of Vlaar wel voor een toegevoegde waarde zou kunnen zorgen, ondanks het feit dat hij wel onder de indruk is van de jonge international.

Zelf had Vlaar ook al twijfels geuit over een mogelijke overstap naar White Heart Lane. Hij wist niet of het een goede stap in zijn carrière zou zijn om nu al naar het buitenland te verhuizen. Vlaar woont nog bij zijn ouders in en dat had de beslissing erg moeilijk kunnen maken.

Een nog onbekende bron bevestigde tegen de BBC dat Vlaar wel zo goed als zeker in de winterstop vertrekt bij AZ Alkmaar. Het is zo dat behalve Tottenham nog heel wat clubs interesse hebben in de verdediger, maar dat er tot dus ver met geen enkel team een overeenkomst is bereikt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties