Cruz blijft in België

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Cruz blijft in België
Foto: © SC

Daniel Cruz heeft in een interview met de Gazet van Antwerpen laten weten dat hij zeker in België blijft. Zo spreekt hij de geruchten als zou hij naar Griekenland trekken tegen. 

Lierse heeft immers een bod binnengekregen van een niet nadergenoemde Griekse ploeg. Maar Cruz zal zeker niet naar ginds trekken. Het allerliefste wil hij terug naar Germinal Beerschot. "Maar als ik bij Lierse moet blijven, dan doe ik mijn contract uit, geen probleem."

Indien er geen transfer kompt, blijft de Colombiaan gewoon verder spelen op het Lisp. " Ze moeten op het Lisp niet zeggen dat ik wegloop voor de problemen. Ik heb met Germinal Beerschot ook al twee keer onderaan gestaan, ik vlucht daar niet voor. " Toch beseft hij dat de komende 6 maanden verschrikkelijk moeilijk zullen worden. 

Het enige dat Lierse nodig heeft om zich te redden, is een gezonde financiële situatie. De financiële moeilijkheden hebben volgens Cruz veel energie gevergd van de spelers. Zo zitten sommige spelers met kleine kinderen die ze nu nog amper te eten kunnen geven.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties