Benjani kiest allicht voor Pompey

Benjani kiest allicht voor Pompey
Foto: © SC

Benjani Mwaruwari, de Zimbabwaanse ploegmaat van Luigi Pieroni bij AJ Auxerre, onderhandelt volop met FC Portsmouth. Eerder deze week deed de Zuid-Engelse club een bod bij de Franse club en die heeft toestemming gegeven aan Pompey om te onderhandelen met de Afrikaanse spits.

Harry Redknapp is druk bezig zijn selectie in het aanvallende compartiment te versterken. Gisteren zette de Poolse spits Emmanuel Olisadebe een krabbel onder een contract bij Portsmouth. Met Benjani doet Redknapp alvast een tweede toptransfer. De Zimbabwaan wil weg uit Auxerre omdat hij geen vertrouwen geniet van coach Jacques Santini. Benjani stond trouwens ook in de belangstelling van Olympique Marseille

Willie McKay, de persoonlijke agent van Benjani, zei tegen Skysports dat de gesprekken de goede kant opgaan en dat de overgang zo goed als rond is. Er zouden alleen nog enkele punten en komma's moeten geplaatst worden. Benjani zelf is erg enthousiast dat hij in de toekomst in de Premier League mag voetballen en hij hoopt met doelpunten Portsmouth uit de degradatiezone te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties