Benjani definitief naar Portsmouth

Philippe Crols
| 0 reacties
Benjani definitief naar Portsmouth
Foto: © SC

Portsmouth kreeg onlangs te horen dat het wat extra miljoenen mag gaan besteden op de transfermarkt en dat heeft manager Harry Redknapp goed begrepen blijkbaar. Benjani Mwaruwari is immers al de nieuwe aanwinst van Pompey. 

De transfer van Benjani Mwaruwari hing al een paar dagen in de lucht maar is dus nu toch officieel. De Zimbabwaanse international kon nochtans niet echt super-statistieken voorleggen. Bij zijn toemalige club, Auxerre, wist hij in 79 wedstrijden amper negentien keer de weg naar de goal te vinden. De ploeg van Jacques Santini vangt voor de spits zo'n zes miljoen euro. Benjani zal met Zimbabwe wel actief zijn op de Afrika Cup en dus zal Harry Redknapp zijn nieuwste aanwinst al meteen een tijdje moeten missen. De transfer is wel een goede zaak voor onze landgenoot Luigi Pieroni. Hij heeft door deze transfer een concurrent minder in de aanvalslinie van Auxerre. 

Portsmouth hoopt zich tijdens de winterperiode nog gevoelig te versterken om zo de degradatie naar de Engelse tweede klasse aan het einde van het seizoen te voorkomen. Portsmouth staat voorlopig nog op een degradatieplaats in Engeland. Uit 21 wedstrijden haalde Pompey maar 17 punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties