Ook zondag nog drie wedstrijden

Dirk Pieters
| 0 reacties
Ook zondag nog drie wedstrijden
Foto: © SC

Gisteren werden er in de tweede klasse al vier wedstrijden gespeeld en ook vandaag staan er drie matchen op het programma van de zeventiende speeldag.
 
Geel neemt het zondagmiddag op tegen Hamme. Voor de thuisploeg een belangrijke wedstrijd om van de gedeelde laatste plaats af te geraken. Bij Hamme is het net andersom, als de bezoekers winnen sluit het aan bij de top drie van het klassement. Toch zal Geel-Trainer Peter Maes heel wat moeten sleutelen, want zowel Mellemans als Van de Weyer zijn geschorst. Maar normaal gezien is de nieuwste spits Issame Charai wel van de partij. Benieuwd wat het gaat worden.
 
Ook Ronse krijgt zondagmiddag het bezoek van KV Oostende. De bezoekers kunnen alvast niet meer rekenen op Anthony Portier, die vertrok tijdens de winterstop naar Cercle Brugge. Beide ploegen hebben exact even veel punten en ook het doelpuntensaldo is zo goed als hetzelfde. Als we moeten afgaan op de statistieken zouden we er van op aan kunnen dat het een evenwichtige partij gaat worden, maar in voetbal kan alles.
 
De laatste wedstrijd is die tussen OH Leuven en Red Star Waasland. Na een langdurige afwezigheid zit Vincken opnieuw in de selectie bij de bezoekers. Bij de thuisploeg krijgen we het debuut van Davy Scattone. Maar bij Leuven zullen ze het wel moeten stellen met de geschorste Björn Ruytinx. Scheidsrechter voor zondagmiddag is: Efong Nzolo.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties