"Ik blijf er bij: Conceiçao is een clown"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Ik blijf er bij: Conceiçao is een clown"
Foto: © SC

Christian Wilhelmsson zorgde afgelopen week voor een piepklein relletje. De Zweed pakte in Het Nieuwsblad uit met een straffe uitspraak. "Sergio Conceiçao is een clown", vertelde Wilhelmsson over zijn grootste concurrent voor de Gouden Schoen. In de zaterdageditie van La Dernière Heure bevestigt de middenvelder van Anderlecht zijn uitspraak.

"Ja, ik vind Conceiçao nog steeds een clown", vertelt Wilhelmsson. "Mijn teammaats geloofden niet dat ik dat gezegd had, maar het is wel zo. Het karakter van Conceiçao bevalt me gewoon niet. Op het veld doet hij een hoop dingen die niet nodig zijn. Zo kwam hij me op Sclessin uitmaken voor komediant toen ik mijn hand gebroken had. Zelfs als ik zijn gezicht niet gezien had, had ik nog kunnen weten dat hij het was. Maar hij is nu eenmaal een goede voetballer, en ik wil absoluut niet gezegd hebben dat hij de Gouden Schoen niet verdient."

Serhat Akin, Wilhelmssons ploegmaat, houdt er een heel andere mening op na: "Conceiçao de Gouden Schoen? Als Wilhelmsson niet wint, stoppen we allemaal met voetballen!"
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties