Feyenoord wil Zweedse versterking

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Feyenoord wil Zweedse versterking
Foto: © SC

Feyenoord Rotterdam heeft zijn zinnen gezet op de Zweed Pontus Farnerud. De Rotterdamse club wil de middenvelder direct inlijven, maar het wordt nog erg moeilijk om vandaag nog aan alle eisen te voldoen. Vannacht loopt de wintertransferperiode immers af.

Feyenoord moet ten eerste wachten tot de transfer van de Egyptiër Hossam Ghaly naar Tottenham Hotspur is afgerond. De Rotterdammers hebben al een akkoord met de Londense club bereikt over de transfersom voor de verdediger.

Ook RC Strasbourg, de huidige club van Farnerud, moet nog instemmen met een transfer. De Zweed heeft nog een contract tot de zomer van 2008 bij de Elzassers.

De 25-jarige Farnerud speelt al sinds 1998 in de Franse competitie. De middenvelder kon bij AS Monaco niet uitgroeien tot een vaste waarde. Strasbourg, dat hem huurde in het seizoen 2003/2004 kon hem wel een basisplaats bieden.  In 2005 kocht het Farnerud definitief over van Monaco. Dit seizoen speelde de Zweed al twintig wedstrijden bij de Franse staartploeg, maar scoren lukte hem nog niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties