Damiaanactie Blue Army groot succes

Thomas Dubois
| 0 reacties
Damiaanactie Blue Army groot succes
Foto: © SC

Na afloop van Club Brugge – Lierse hield Blue Army, de onafhankelijke supportersgroepering van Club Brugge z’n traditionele inzameling voor de Damiaanactie. Die ging door in de Extra Time, het sfeercafé in de Noordtribune. Via een tombola werden de truitjes verloot die gebruikt werden in de Champions League. Een lotje kostte zo’n vijf euro. Dit alles gebeurde in aanwezigheid van de peters Philippe Clement en Gert Verheyen.
 
Tussendoor werden er ook nog eens speciale truitjes per opbod verkocht. Dat werd een heel groot succes, de truitjes van de Kroaten Butina, Balaban en Leko gingen voor respectievelijk 350, 320 en nog eens 320 euro van de hand. Een Celtic-shirt van Valgaeren werd geveild voor 250 euro. De hoogvliegers waren de truitjes van Vermant en Portillo. Een Schalke-shirt van Vermant bracht 510 euro op. Mede dankzij Clement die het bod wat omhoog dreef door zelf een bod te doen.
 
Dat Portillo geliefd is bleek nog maar eens. In een ware thriller werd er opgeboden voor het maagdelijk wit shirt van Real Madrid. Na heel wat bieden kwam het eindtotaal op maar liefst 1.350 euro. Alles bij elkaar is de actie terug een groot succes en hebben de Clubsupporters terug hun hart getoond.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties