Hugo Broos analyseert topper in Studio 1

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Hugo Broos analyseert topper in Studio 1
Foto: © SC

Zondagavond besteedt Frank Raes zijn aandacht aan de 21ste speeldag in de Belgische eerste klasse. Hij krijgt daarbij de vakkundige hulp van Gunther Schepens en Herman Brusselmans.

Eén jaar geleden werd Hugo Broos aan de deur gezet bij Anderlecht. Het was de eerste keer in zijn trainerscarrière dat Broos gedwongen werd om te vertrekken. Sinds juli is hij aan de slag als hoofdtrainer van het ambitieuze Racing Genk. Na een moeilijk seizoensbegin met veel geblesseerde spelers en een onverwachte Europese uitschakeling gaat het de laatste tijd beter en beter met de Limburgers. Ook omdat Club Brugge, Standard en Anderlecht geregeld punten laten liggen, sluipt Genk dichterbij. Zaterdag moet Broos met Genk op bezoek bij Anderlecht. Als Genk wint, kan dat de doodsteek betekenen voor Franky Vercauteren, de vroegere assistent van Broos. Zondag praat de trainer van Genk over zijn terugkeer in het Astridpark en over het succes en de jongeren van Racing Genk.

Tot vorige week was King Darko de trotse bijnaam van Cercle Brugge-spits Darko Pivaljevic. Toen hij door Mario Verheyen uit Pinanti is pinanti werd gekegeld, degradeerde hij zichzelf van koning tot prins. Wordt Mario Verheyen de nieuwe pinanti-koning? Daarvoor moet hij deze week eerst voorbij Venance Zézéto, één van de zwarte parels van Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties