Ex-aanvaller van Westerlo naar Sydney
Redactie
| 0 reacties
Ex-aanvaller van Westerlo naar Sydney
Foto: © SC

Alex Brosque zal volgend seizoen uitkomen voor Sydney FC. De voormalige aanvaller van Westerlo en Feyenoord verlaat Queensland Roar en tekende een contract voor drie jaar bij de glamourclub uit de Hyundai A-League.

Brosque: "Dit was één van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten nemen. Ik wil ten stelligste ontkennen dat indien het bestuur van Queensland ervoor zou kiezen om coach Miron Bleiberg te behouden, ik niet meer voor de club zou willen spelen. Die geruchten doen de ronde, maar ze zijn absoluut niet waar. Dit is van één de redenen waarom ik mijn keuze publiekelijk meedeel. De tijd zal het uitwijzen of mijn overgang naar Sydney de juiste zal zijn. Ik heb verschillende factoren tegen elkaar afgewogen en uiteindelijk beslist dat het het juiste moment was om verder te gaan."

Coach Bleiberg is teleurgesteld om de topschutter van het team te verliezen: "We vinden het heel spijtig dat we Alex kwijt zijn, maar iedereen wenst hem het beste voor de toekomst. Het feit dat hij nu al zijn beslissing bekend maakt, geeft de club meer dan tijd genoeg om een opvolger te zoeken. Ik hoop dat de club hem geholpen heeft om een vaste waarde te worden bij de Australische nationale ploeg. We zijn er trots op dat hij het nationale team heeft gehaald op het moment dat hij deel uitmaakte van onze club."

auteur: Bart Tamsyn. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties