Defour allicht al Rode Duivel tegen Luxemburg

Philippe Crols
| 0 reacties
Defour allicht al Rode Duivel tegen Luxemburg
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat de Rode Duivels de verjonging onder René Vandereycken gewoon zullen verderzetten. Zo zal Steven Defour allicht deel uitmaken van de kern van de Rode Duivels voor de eerstvolgende oefenpartij. 

Dinsdag en donderdag werkt de Belgische jeugdploeg onder 19 jaar een dubbele oefeninterland af tegen Turkije. Racing Genk is op die trip goed vertegenwoordigd. Marvin Ogunjimi, Sinan Bolat, Sebastien Pocognoli en Wouter Corstjens maken immers deel uit van de selectie die momenteel in Turkije vertoeft. Inderdaad, u merkt het al op, het grootste jonge talent van Genk, Steven Defour, zit niet in die selectie. Dat merkte ook de Gazet van Antwerpen op. 

Defour zat nochtans in de voorselectie, maar vertrok dus niet mee naar Turkije. Allicht gebeurde dat op vraag van de huidige bondscoach René Vandereycken. Volgende week maakt de ex-Genk-coach zijn selectie bekend voor de oefeninterland tegen Luxemburg op 1 maart. De kans dat Defour dan dus zal worden opgenomen in de selectie is niet onmogelijk, integendeel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties