Ballack dicht bij Inter

Ballack dicht bij Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel wat voetballiefhebbers in Europa wachten in spanning af totdat Michael Ballack te kennen geeft waar hij volgend seizoen gaat spelen. Hoe meer dagen er verstrijken, hoe groter de kansen van Inter Milan worden.

En dat laatste beseft ook de voorzitter van Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge: "We hopen dat hij blijft, maar die beslissing hangt van hem en de Nerazzurri af." Met deze zin bevestigt Rummennige dat de Duitse spelverdeler in vergevorderde onderhandelingen met de Milanese club zit.

Inter-eigenaar Massimo Moratti is er alvast gerust in: "Hij is een speler waar we zeer in geïnteresseerd zijn. We hebben de situatie onder controle." Volgens de laatste berichten zou Ballack een loon eisen van 5,25 miljoen euro per jaar en dit gedurende vijf jaar.

Het is vanwege deze eis dat ploegen zoals Manchester United en Real Madrid hun interesse hebben laten vallen. Inter echter niet, want eigenaar Moratti zou bereid zijn om het loon van Ballack voor 4/5de uit eigen zak te betalen. De Duitse internationel zou de ideale vervanger zijn voor Juan Sebastian Veron waarvan men quasi zeker is dat hij op het einde van het seizoen terugkeert naar Argentinië.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties