Huysegems - Simons op Prime Sport

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Huysegems - Simons op Prime Sport
Foto: © SC

Uiteraard ook dit weekend weer een hoop topvoetbal op Prime Sport. De meest in het oog springende wedstrijd is die tussen AZ en PSV, een duel met mogelijk twee Rode Duivels aan de aftrap: Stein Huysegems en Timmy Simons. Dat belooft!

Zaterdag 25 februari om 12u10 op PRIME SPORT
CHAMPIONS LEAGUE MAGAZINE

Wierook, mirre, hemelse gezangen en sterren. Da’s de onaardse sfeer waarin de Champions League baadt. Hoog tijd om die voetbalvedetten weer met hun twee voeten in de grasmat te planten. En dat doet Champions League magazine. U krijgt portretjes van topvoetballers, vakkundig geboetseerd uit vlees en bloed. Maar daarnaast ook markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden en natuurlijk massa’s doelpunten uit de sterkste competitie ter wereld. Champions League magazine, zaterdag om 12u10 op PRIME SPORT. Heruitzendigen om 13u40 en 21u00 op PRIME SPORT en 14u55 op PRIME SPORT2. Zondag om 12u40 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 25 februari om 15u27 op PRIME SPORT
BUNDESLIGA: BREMEN – M’GLADBACH

Vorige week speelde Bremen met vuur in Dortmund. Liefst 20 keer liepen de Borussen buitenspel, enkele keren glipten ze erdoor, maar werden de open kansen verkwanseld. Bremen volhardde in de boosheid, ontsnapte aan een tegendoelpunt en ging met de winst lopen. Hopelijk hebben Sonck en co dit gezien, en kunnen ze de kansen wel benutten aan de Weser. Bremen – M’Gladbach, met commentaar van Carlo Wilmots. Wordt herhaald om 17u55 op PRIME SPORT2 en op zondag om 7u20 op PRIME SPORT.

Zaterdag 25 februari om 15u55 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: BLACKBURN - ARSENAL

Geen haar op een Chinees hoofd zou eraan gedacht hebben om te gokken op het feit dat Blackburn na 26 speeldagen op één luttel puntje van Arsenal zou staan. Daarin hebben ze zich even mispakt. Blackburn doet het meer dan behoorlijk, maar daarnaast is het vooral Arsenal dat het laat afweten. Het gevolg is een 4de plaats voor de Gunners. Winst voor Blackburn betekent een sprong in het klassement, over Arsenal! Blackburn – Arsenal, met commmentaar van Wilfried Mostinckx. Een samenvatting is voorzien om 20u10 op PRIME SPORT en een heruitzending van de match op zondag om 9u10 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 25 februari om 18u10 op PRIME SPORT
PREMIER LEAGUE: NEWCASTLE - EVERTON

Newcastle presteert dit seizoen ondermaats. Ondanks de komst van Michael Owen, blijken ze enkel met veel zwoegen en zweten in staat te zijn om uit de kelder van het klassement op te klimmen. Het seizoen van Everton verloopt volgens een gelijkaardig scenario, met dat verschil dat David Moyes bij de Toffees wel, en Graeme Souness bij de Magpies niet overleefde. Twee ploegen die nog wat te bewijzen hebben dit seizoen: Newcastle – Everton, commentaar is van Bram Lambert. Heruitzending om 19u40 op PRIME SPORT2 en zondag om 10u55 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 25 februari om 21u30 op PRIME SPORT
KICK’n’RUSH

Kick’n’Rush, da’s van hetzelfde kaliber als rock’n’roll. Swingend en sexy, onvervalst Angelsaksisch, en een adrenalinestoot recht in het hart. Deze week is er de 27ste speeldag in de Premier League met o.a. Newcastle – Everton en Blackburn - Arsenal. Tania Prinsier kruipt in de stoel van presentatrice. Kick’n’Rush, het beste magazine over de Premier League, zaterdag om 21u30, op PRIME SPORT. Heruitzending om 23u55 op PRIME SPORT. Zondag om 11u20 en 16u20 op PRIME SPORT en om 16u55 op PRIME SPORT2.

Zaterdag 25 februari om 21u58 op PRIME SPORT
PRIMERA DIVISION: ZARAGOZA - BARCELONA

Zaragoza is de giantkiller van dienst dit seizoen. In de Copa del Rey schakelden ze zowel Barça en Real uit met het nodige spektakel, maar in competitie lukte hen dit tot op heden niet. Misschien doet die gelegenheid zich dit weekend voor tegen de koploper. Zaragoza – Barcelona, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending zondagochtend om 9u35 op PRIME SPORT.

Zondag 26 februari om 11u50 op PRIME SPORT
TORGALA

Gesmeed in de hoogovens van het Ruhrgebied, ingeblikt met Duitse grundlichkeit en via de Oostzee verscheept tot op uw bord. Damen und Herren, zondagmiddag krijgt u een matinee-voorstelling van de Bundesliga-sterren. Alle gespeelde zaterdagmatchen passeren de revue. En natuurlijk is er aandacht voor de Belgen, met vooral oog voor sterkhouder Daniël Van Buyten in Hamburg. Torgala, zondagmiddag om vijf voor twaalf. Onze presentator is Tim Wielandt. Heruitzending om 16u50 op PRIME SPORT.

Zondag 26 februari om 12u20 op PRIME SPORT
EREDIVISIE: AZ – PSV, MATCH VAN DE WEEK

Shota Arveladze wil topschutter worden in Nederland. En wat nog straffer is: hij wil kampioen worden met AZ. Dat betekent wel dat de kloof met leider PSV dringend gedicht moet worden. Dit weekend is het erop of eronder: AZ – PSV, onze Match van de Week, met commentaar van Bram Lambert. Wim Heidbüchel peilt in de studio naar de analyse van Gunter Jacob. Heruitzending zondag om 15u10 op PRIME SPORT2. We voorzien ook een ruime samenvatting op PRIME SPORT om 19u30 en maandag om 21u30 op PRIME SPORT.

Zondag 26 februari om 13u10 op PRIME SPORT2
PREMIER LEAGUE: LIVERPOOL – MAN. CITY

Man. City zal niet deelnemen aan de Intertotocup. Stuart Pearce vindt dat z’n kern wat smal is. De makkelijkste oplossing is gewoon een Uefabekerticket pakken, en mikken op de plaatsen vijf en zes. Zeker haalbaar, maar dan moet er minstens iets geraapt worden in Liverpool. De Reds tegen de Sky Blues, met commentaar van Wilfried Mostinckx. Heruitzending zondag om 14u35 op PRIME SPORT én om 17u25 op PRIME SPORT2. U krijgt ook een samenvatting zondag om 20u05 en maandag om 22u op PRIME SPORT.

Zondag 26 februari om 17u25 op PRIME SPORT
BUNDESLIGA: HAMBURG - STUTTGART

Daniël Van Buyten is het helemaal aan het maken in de Bundesliga. Z’n ploeg Hamburg staat momenteel mooi tweede, hijzelf is de autoritaire leider van z’n team en vorig weekend scoorde hij nog de winning goal op Frankfurt. Bayern inhalen is misschien wat veel gevraagd, maar een Champions League ticket veilig stellen, moet mogelijk zijn. Winst tegen een zwalpend Stuttgart is dan wel een must. Hamburg – Stuttgart, met commentaar van Luc van Doorslaer. Heruitzending om 19u10 op PRIME SPORT2 en een ruime samenvatting, maandag, om 22u30 op PRIME SPORT.

Zondag 26 februari om 20u40 op PRIME SPORT
PORTUGEES VOETBAL: BENFICA - PORTO

Benfica is bezig aan een ondermaats seizoen in de Portugese competitie. Coach Ronald Koeman heeft voorlopig nog het excuus van een drukke kalender. En het wordt er niet beter op, want tussen twee Champions League-duels met Liverpool komt leider Porto op bezoek. Benfica - Porto, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending zondag om 22u55 op PRIME SPORT2 en maandag in het ochtendblok op beide kanalen. U krijgt ook een samenvatting maandag om 21u05 op PRIME SPORT.

Zondag 26 februari om 20u55 op PRIME SPORT2
PRIMERA DIVISION: OSASUNA - DEPORTIVO

Osasuna-coach Javier Aguirre durft eindelijk z’n ambities bijstellen. Na vierentwintig speeldagen telt het team uit Pamplona exact evenveel punten als vorig jaar. Het behoud is dus al verzekerd: het nieuwe doel is een Europees ticket. Eerst dus komaf maken met rechtstreeks concurrent Deportivo. Commentaar is van Carlo Wilmots. Heruitzending om 22u40 op PRIME SPORT, en maandag in het ochtendblok op beide kanalen.

Maandag 27 februari om 20u00 op PRIME SPORT
BVO

Het Buitenlands Voetbaloverzicht is onze wekelijkse afspraak met de voetbalsterren. Robin Janssens is uw gastheer. In een klein uur fietst hij door de hoogtepunten uit de Premier League, de Eredivisie, de Ligue 1 en de Primera Division:


PRIMERA DIVISION Overzicht van de 25ste speeldag met oa Zaragoza – Barcelona en Osasuna – Deportivo.


LIGUE 1 Overzicht 28ste speeldag met oa Lyon – Rennes en Monaco - Lille.


PREMIER LEAGUE Overzicht van de 27ste speeldag met o.a. Newcastle – Everton en Blackburn – Atsenal.


EREDIVISIE Overzicht van de 26ste speeldag met oa AZ – PSV en Groningen – Feyenoord.


BUNDESLIGA Overzicht van de 23ste speeldag met oa Bremen – M’Gladbach en Hamburg – Stuttgart.


BVO heeft nog altijd heruitzendingen, dus kansen genoeg. Maandag om 22u25 op PRIME SPORT en dinsdag om 18u25 op PRIME SPORT en om 20u25 op PRIME SPORT2.


Dinsdag 28 februari om 19u30 op PRIME SPORT
FRANCE FOOT

Via France Foot komt u alles te weten over de Ligue 1. Dit exquis magazine heeft als motto vive la France, en op het menu staan vooral veel doelpunten. Pakt Lyon een vijfde titel op rij? Of komt de verrassing van Auxerre of Bordeaux ? En wie wordt de nieuwe topschutter ? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt. France Foot, dinsdagavond om 19u30 op PRIME SPORT. Heruitzending dinsdagavond om 21u30 op PRIME SPORT2 en om 22u30 en 23u30 op RPIME SPORT. Woensdag om 17u op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Lyon - Rennes.

Dinsdag 28 februari om 20u00 op PRIME SPORT
GOLEADOR

Goleador, een portie Spaanse furie, wordt wekelijks op u losgelaten. Kom alles te weten over de Primera Division en geniet van de knapste dribbels, de vlotste combinaties en de mooiste doelpunten. Wordt het weer een tweestrijd tussen de grote tenoren, Barça en Real, of kan Valencia zich herpakken en hen het vuur aan de schenen leggen? Ronaldo wil er dit jaar 35 tegen de netten jagen. Grootspraak of zelfkennis van de Braziliaan? Een wekelijkse stand van zaken via Goleador, dinsdagavond om 20u op PRIME SPORT. Heruitzending dinsdagavond om 23u en middernacht op PRIME SPORT en om 22u op PRIME SPORT2. Woensdag om 17u30 op PRIME SPORT. Stefan Van Loock serveert u deze week oa Zaragoza – Barcelona en Osasuna - Deportivo.

Dinsdag 28 februari om 20u30 op PRIME SPORT
BRAZILIAANS VOETBAL (Paulista): NOROESTE - PALMEIRAS

Een misschien wat onverwachtte, maar daarom niet minder aantrekkelijke topper in de Paulista. De verassende nummer één ontvangt nummer vier. Kan het kleine Noroeste z’n koppositie behouden om zodoende nog langer in het gezelschap van de grote vier te vertoeven? Noroeste – Palmeiras, met commentaar van Tim Wielandt. Heruitzending om 22u30 op PRIME SPORT2 en woensdag om 15u15 op PRIME SPORT.

Woensdag 1 maart om 18u00 op PRIME SPORT
INTERLANDS: RUSLAND - BRAZILIË

Om op elkaar ingespeeld te geraken voor het WK in Duitsland, trekt de seleção naar Moskou voor een oefenpot. Brazilië is dan wel dé te kloppen ploeg, de vraag is maar of ze in het barkoude Rusland enige potten kunnen breken. Ze kunnen alvast trainen op de ‘omschakeling’. Rusland – Brazilië, met commentaar van Gui Polspoel. Heruitzending om 23u op PRIME SPORT en donderdag om 19u en 22u30 op PRIME SPORT2.

Woensdag 1 maart om 21u00 op PRIME SPORT
INTERLANDS: ENGELAND - URUGUAY

Engeland is er naar goede gewoonte weer bij op de wereldbeker. Zoals altijd geloven zowel zijzelf als de rest van de wereld dat ze deze keer hét team hebben om eventueel, als het even kan, wereldkampioen te worden. Hun ‘Road to glory’ start op Anfield Road waar ze de Uruguayanen partij geven. Engeland – Uruguay, commentaar is van Bram Lambert. Heruitzending donderdag om 20u45 op PRIME SPORT2 en om 22u30 op PRIME SPORT.

Woensdag 1 maart om 20u op PRIME SPORT2
MATCH VAN DE KIJKER

Voortaan krijg je bij PRIME de kans om een topper van een aantal jaren geleden terug te zien. Wedstrijden die in het geheugen van menig voetballiefhebber gegrift staan. We grasduinen in ons rijke archief en maken een selectie van vijf wedstrijden waaruit de kijker kan kiezen. Stemmen gebeurt via onze website www.prime.be Twee van deze wedstrijden worden vervolgens op woensdagavond uitgezonden. Twee matchen van en voor de kijker, woensdagavond om 20u en 21u45 op PRIME SPORT. Heruitzendingen donderdag om 17u en 18u45 op PRIME SPORT.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties