Totti stopt na het Wereldkampioenschap

Totti stopt na het Wereldkampioenschap
Foto: © SC

Francesco Totti heeft voor verbazing gezorgd maandagnamiddag. De ster van AS Roma verklaarde immers dat het Wereldkampioenschap in Duitsland van komende zomer de laatste keer zal zijn dat hij voor de Azzurri zal spelen. Het is zelfs niet eens zeker of de spelverdeler van de Romeinse club fit geraakt voor het WK.

"Ik wil echt deel uitmaken van het team dat naar de Wereldbeker gaat, want het zal mijn laatste competitie zijn in het nationale shirt", verklaarde Totti maandagnamiddag. "Zo heb ik het in mijn gedachten en ik ben er bijna volkomen zeker van dat ik het ook zo zal uitvoeren."

Totti brak vorige week zondag zijn enkel en ook zijn ligamenten waren geraakt. Het gehele revalidatieproces zou minstens drie maanden in beslag moeten nemen, dus is het nog onzeker of de aanvallende middenvelder op tijd fit geraakt. De 29-jarige Totti zelf gelooft er alvast in. De kapitein van AS Roma hoopt zelfs om de laatste twee wedstrijden van de Italiaanse competitie mee te spelen om zo Marcello Lippi te bewijzen dat hij fit is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties