Lokeren heeft geen haast

Thomas Dubois
| 0 reacties
Lokeren heeft geen haast
Foto: © SC

Met het vertrek van Aimé Anthuenis bij Lokeren is het Belgisch voetbal een groot man kwijt. En dat dan vooral op nationaal vlak. Maar hoe moet het nu verder met Sporting Lokeren, het vertrek van Anthuenis zorgt ervoor dat de Waaslanders al hun tweede coach van het seizoen kwijt zijn. Aan de winterstop vertrok Muslin richting het Oostblok om daar een nieuwe stap in z’n carrière te zetten.
 
Voorlopig blijven Cossey en Lubanski – die het enkele weken geleden al overnamen van Anthuenis – aan het roer. Voorzitter Roger Lambrecht gaat ervan uit dat Lokeren genoeg punten heeft om niet meer te degraderen en het is dan ook de bedoeling dat er naar volgend seizoen toe gewerkt wordt. Dat houdt in dat de club geen haast heeft bij het zoeken naar een nieuwe trainer en dat de kans bestaat dat het duo Cossey-Lubanski tot het einde van het seizoen aanblijft.
 
Enig probleem wel is dat geen van beide een Pro License-diploma heeft. Vorig jaar had men dit probleem ook bij het ontslag van Van der Elst, toen werd een trainer op papier aangenomen die enkel maar op de bank hoefde te zitten. Hoe ze het bij Lokeren deze keer gaan oplossen is nog niet geweten. Bij Lokeren hopen ze alvast op wat begrip van de bond. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties