Minne tijdje out, Salou onzeker

Philippe Crols
| 0 reacties
Minne tijdje out, Salou onzeker
Foto: © SC

Zulte Waregem won zaterdagavond welliswaar met 0-1 in Moeskroen, maar ongeschonden kwamen de jongens van trainer Dury zeker niet uit de strijd. Zo liepen Salou en Minne een blessure op. 

Stijn Minne is er absoluut het ergst aan toe van de twee spelers. De verdediger van Zulte Waregem liep in de wedstrijd tegen Moeskroen een zware hersenschudding op. Die hield hij over na een kopduel met Fellahi. Hij is zeker twee weken buiten strijd. Van de dokter kreeg hij de goede raad mee om de eerstvolgende twee weken niet met de auto te rijden, niet te werken en te trainen. Door de blessure van Minne zal Guy Veldeman allicht in de ploeg komen weet de website van de club. 

Ibrahim Salou is er dan weer minder erg aan toen. De belangrijke spits van de West-Vlamingen blesseerde zich aan zijn voet en liet maandag foto's nemen. Daarop kon men geen scheurtje vaststellen. Binnen enkele dagen zou hij de trainingen kunnen hervatten, maar hij is wel twijfelachtig voor de wedstrijd van komende week tegen Brussels. Mocht hij niet speelklaar geraken zal Gunther Thiebaut allicht zijn plaats innemen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties