Cossey coach tot einde van het seizoen

Cossey coach tot einde van het seizoen
Foto: © SC

Rudy Cossey heeft het schitterend overgenomen van Aimé Anthuenis. Na de 3-1 overwinning tegen Beveren, wist Sporting Lokeren zaterdagavond ook de drie punten thuis te houden tegen Club Brugge. Dat was ook voorzitter Roger Lambrecht niet ontgaan, die Cossey aanstelde tot het einde van het seizoen.

Lambrecht na de overwinning tegen Club Brugge: "Ik erken graag de verdienste van Rudy Cossey die ons op een tweetal weken terug op de rails heeft gekregen. Hij zal dan ook tot het einde van dit seizoen aanblijven als hoofdcoach." Cossey wist van niets toen men hem confronteerde met de uitspraken van de voorzitter: "Ik wist wel dat als we zouden winnen er op dat vlak wat beweging zou komen, maar ik heb voorlopig de voorzitter nog niet gezien. Ik vermoed dat wij in de loop van deze week een gesprek zullen hebben."

Overigens viel tijdens de wedstrijd tegen landskampioen Club Brugge Goran Drulic geblesseerd uit. Coach Rudy Cossey vreest een spierscheur waardoor de aanvaller een kruis mag maken over de rest van het seizoen. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties