Schalke gaat de boot in bij Palermo

Thomas Dubois
| 0 reacties
Schalke gaat de boot in bij Palermo
Foto: © SC

Na Hamburg verloor ook Schalke 04 zijn heenwedstrijd in de achtste finales van de Uefa-beker. Schalke ging met 1-0 onderuit op het veld van Palermo. Geen onoverkomelijk resultaat met het oog op de terugwedstrijd. Brienza zorgde na een kwartier voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Palermo staat tiende in de Italiaanse Serie A. Schalke is het nummer vier van de Bundesliga. De wedstrijd werd geleid door de Nederlander Braamhaar.
 
Palermo was doorgaans de betere en dit resulteerde na een kwartier in de voorsprong. Brienza kon een voorzet van Codrea afwerken en zo de 1-0 op het bord zetten. Palermo ging voor de 2-0 maar deze kwam er niet. Onder meer Brienza kwam dicht bij de 2-0. Schalke 04 kon er af en toe gevat uitkomen. Onder meer via de Deen Ebbe Sand. Zijn pogingen werden gepakt door Palermo-doelman Andujar. Poulsen raakte nog de paal met z’n kopbal.
 
Met een 1-0 uitslag kan de wedstrijd volgende week nog alle kanten uit. Verwacht wordt dat Schalke 04 in z’n eigen stadion het gemakkelijk zal halen van de Italiaanse middenmoter. [AN]
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties