Baseggio boos op bestuur Anderlecht

Jeroen Bossaert
| 0 reacties
Baseggio boos op bestuur Anderlecht
Foto: © SC

"Ik vrees dat Baseggio definitief verloren is voor Anderlecht", zei Roger Vanden Stock eerder deze week in een aantal Vlaamse kranten. Die harde woorden zijn bij de speler in kwestie niet in goede aarde gevallen. "Ik begrijp niet waar die verklaringen plots vandaan komen", moppert Baseggio in Het Nieuwsblad.

Ook Herman Van Holsbeeck ziet geen heil meer in een terugkeer van de Italo-Belg naar het Astridpark. Net als zijn voorzitter heeft hij het vertrouwen in de speler opgegeven. Baseggio, momenteel op uitleenbasis bij het Italiaanse Treviso, vindt de timing van het bestuur nogal ongelukkig. "Ik concentreer me nu op Treviso en Anderlecht heeft zijn handen vol met de titelstrijd. Dat zoiets op zo'n moment in de pers wordt gegooid, is onbegrijpelijk. Dit is allesbehalve het juiste moment", aldus de middenvelder.

Baseggio vindt het bovendien eigenaardig dat men nu al over zijn toekomst praat, terwijl een gesprek daarover pas voorzien was in mei. "In januari was afgesproken dat we in mei rond de tafel zouden gaan zitten om over de toekomst te praten. Nu zegt Van Holsbeeck in maart al tegen de pers dat het niet meer hoeft. Ik heb tien jaar bij Anderlecht gespeeld, drie keer de titel gewonnen en werd zelfs Profvoetballer van het Jaar", vertelt Baseggio. Hij verwijst naar de komst van Van Holsbeeck, als keerpunt in zijn carrière bij paars-wit. "Vroeger was er nooit een probleem, maar sinds iets meer dan een jaar zijn er constant problemen", merkt hij fijntjes op.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties