Waalse derby voor Standard

Kristof Blomme
| 0 reacties
Waalse derby voor Standard
Foto: © SC

Standard gaat vrijdagavond op bezoek bij Charleroi. Indien de Rouches deze moeilijke verplaatsing winnend afsluiten kan de topper van zondag rustig afgewacht worden.

In de partij tussen Charleroi en Standard staan er grote belangen op het spel. Die belangen zijn er sowieso, aangezien de Rouches meedoen voor de titel. Indien de match winnend kan worden afgesloten wordt de druk zondag extra groot voor Club en Anderlecht in het onderlinge duel. Ook Charleroi speelt een goed seizoen. Het staat negende, maar kan gerust nog een tweetal plaatsen stijgen.

Bij de thuisploeg is aanvaller Akgül uitgeschakeld met een ribblessure. Kere, de centrale verdediger is geschorst. Hij wordt vervangen door Varga

Vermoedelijke opstelling: Laquait; Defays, Ciman, Varga, Dante; Serebrennikov, Christ, Oulmers, Kraouche; Orlando, Sterchele.

Standard moet enkele grote namen missen. Zo zijn De Camargo, Rapaic en Costa geblesseerd. Sarr en Kovalenko komen op die manier in de ploeg. Conceiçao mag wel nog aantreden. Wamberto komt terug in de kern. 

Vermoedelijke opstelling: Runje; Deflandre, Onyewu, Sarr, Leonard; Dembéle, Geraerts, Conceiçao, Kovalenko; Niculae, Tchité.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties