Amateursselectie wint oefenwedstrijd

J. S.
| 0 reacties
Amateursselectie wint oefenwedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het kader van de voorbereiding voor het Europese Prékwalificatietornooi voor Amateurs, speelden gisteren de Limburgse geselecteerden een oefenwedstrijd op het terrein van Excelsior Veldwezelt, momenteel de leider in Bevordering reeks C.
 
Dit was de opstelling van de amateurs: Stijn Vincent (KSK Tongeren), Ben Reynders (H. Millen), Tom Weerts (KSK Tongeren), Raf Plessers (Patro Maasm.), Angelo Basso (KVK Beringen), Ramazan Sevil (KESK Leopoldsburg), Henderix Bart (Spouwen M.), Plessers Martijn (Patro M.), Nicolas Jean (KSK Tongeren), Ulenaers Kenneth (Hamont), Wesley Warnots (KSK Tongeren)
Invallers: Raf Hermans (SK Bree), Thorsten Ubachs (Bregel), Kocaslan Serkan (Bocholt VV), Geraerts Roeland (Spouwen M.) en Somers Gino (Herk FC)
 
Het werd een aangename partij waarbij beide ploegen duidelijk aan elkaar gewaagd waren. Vooral tijdens de eerste helft was er een duidelijk evenwicht met enkele mooie kansen langs beide zijden. Veldwezelt, dat experimenteerde met enkele youngsters, en de amateurselectie die al vrij goed op elkaar ingespeeld bleek te zijn.

Voor deze selectie, onder leiding van Françis Jadoulle, Frank Martens en Marc Nijs, was het de eerste vriendschappelijke wedstrijd in deze samenstelling, in voorbereiding van het Europees Kampioenschap voor Amateurs.

Na de rust was het duidelijk de amateurploeg die het beste van het spel mocht opeisen, met als gevolg twee doelpunten van Tongenaar Wesley Warnots. Het inbrengen van de gebroeders Hoste en het heroptreden van Stoffels aan de kant van Veldwezelt ten spijt.
 
De amauteurs mogen met het oog op de wedstrijd van volgende week tegen de selectie van de provincie Antwerpen spreken van een geslaagde oefenpot. Deze wedstrijd vindt plaats op woensdag 5 april om 19.30u op het veld van Sporting Hasselt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties