"Misschien vertrekt Mbo beter bij Anderlecht"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
"Misschien vertrekt Mbo beter bij Anderlecht"
Foto: © SC

In deze Frutos-tijden hoor je nog maar weinig over Mbo Mpenza. De aanvaller van Anderlecht begon uitstekend aan het seizoen, maar deemstert ondertussen weg op de bank. Heeft Mpenza nog wel toekomst bij Anderlecht? Zijn manager betwijfelt het: "Ik ga met Frankie Vercauteren praten over zijn plannen met Mpenza."

"Ik wil weten of Vercauteren nog op Mbo rekent als titularis", aldus Rachid Tajmout, manager van Mpenza. Mbo heeft nog een contract voor twee jaar bij Anderlecht en het liefst van al wil hij dat uitdoen. Maar als het enkel is om een paar keer in te vallen, is het misschien beter dat hij naar een andere club gaat. Het is aan Anderlecht om te beslissen of ze open staan voor een transfer of niet." 

"Mpenza voelt zich niet goed in zijn vel met de huidige situatie", gaat Tajmout verder. "Hij is ongelukkig en snapt niet goed wat er fout is gelopen. Mbo heeft ontzettend veel zin om te spelen, maar hij mag niet. En Vercauteren heeft nog altijd niet uitgelegd waarom hij niet mag spelen. Volgens mij is Mbo het slachtoffer van het feit dat hij niet zoveel praat in de pers. Hij is te vriendelijk, en het zijn altijd diegenen die te vriendelijk zijn die op de bank belanden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties