Boegbeeld verlaat KVSK United

Niels Hendriks
| 0 reacties
Boegbeeld verlaat KVSK United
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Manager Luc Beyens verlaat op het einde van huidig seizoen KVSK United, dit weet Het Laatste Nieuws. Beyens bracht KVSK United vorig seizoen als trainer naar tweede klasse. 

Met Luc Beyens in de rol van trainer behaalde KVSK United vorig seizoen de titel in derde klasse B zonder ook maar één verlieswedstrijd. Na dit schitterende resultaat werd in samenspraak tussen Beyens en het clubbestuur beslist om hem een functie als algemeen manager te geven binnen de club. Op deze manier zou hij aan de club gebonden blijven, aangezien een job als trainer niet altijd de nodige zekerheid bied. "In eerste instantie had ik wel willen doorgaan als hoofdtrainer, maar dan weet je dat je ooit onverwachts afscheid moet nemen van de club," aldus Beyens een jaar geleden.

De ex-speler van ondermeer Club Brugge, Lommel en de Rode Duivels wil nu toch terug een functie als trainer. Aangezien Peter Balette uitstekend werk levert bij de Noord-Limburgers als coach zal Beyens aan andere club moeten zoeken. Er zouden al onderhandelingen bezig zijn met enkele clubs.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties