Degryse en D'Hooghe nemen verantwoordelijkheid

Thomas Dubois
| 0 reacties
Degryse en D'Hooghe nemen verantwoordelijkheid
Foto: © SC

Marc Degryse bewees maandag dat hij een gehard zakenman geworden is. In de zakenwereld kent men geen vrienden en dat was duidelijk. Degryse zette Jan Ceulemans én René Verheyen op straat, iets wat vooraf niet verwacht werd van noch Degryse, noch D’Hooghe. Degryse heeft alvast respect voor de reactie van de supporters. “Ik zou liegen of een hypocriet zijn als ik zou beweren dat het me koud laat. Ik heb alle begrip voor de emotionele reacties. En ik ga mijn verantwoordelijkheid niet uit de weg”, aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.
 
Degryse heeft het moeilijk met de reacties maar kan ermee leven. “De supporters hebben het recht om hun mening te uiten. Dankzij hen is Club Brugge uitgegroeid tot de grootste en bekendste sportvereniging van het land.” Voorzitter Michel D’Hooghe is allerminst verrast van de reacties: “Ik begrijp de reacties van onze fans zeer goed. Een mooier signaal hoezeer onze fans met deze club meeleven, bestaat er niet.” D’Hooghe herhaalt dat maandag één van de zwartste dagen was in zijn 34-jarige loopbaan.
 
Beide heren hopen dat een positief resultaat morgenavond tegen Zulte Waregem de gemoederen wat zal bedaren. Erger dan vorige maandag kan wellicht niet, de emoties maakten inmiddels plaats voor rationeel denken. Rationeel denken dat aantoont dat de situatie met Ceulemans onhoudbaar was. De manier waarop Ceulemans aan de deur gezet werd zorgt natuurlijk voor vraagtekens. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties