Gemmill trekt naar de Knights

Gemmill trekt naar de Knights
Foto: © SC

De New Zealand Knights hebben zich met het oog op volgend seizoen versterkt met Scot Gemmill. Gemmill is een 35-jarige middenvelder die in het verleden onder andere actief was voor Everton en Nottingham Forrest. Hij verdedigde eveneens 27-maal de kleuren van de Schotse nationale ploeg.

Gemmill kijkt er alvast naar uit om te spelen in de Hyundai A-League: "Deze mogelijkheid is de kans om te blijven spelen op een hoog niveau in een competitie die op veel interesse kan rekenen uit Engeland. Diegenen die mijn carrière gevolgd hebben, weten dat ik speel met heel mijn hart en veel toewijding en dat zal niet veranderen bij de Knights. Ik ben meer dan onder de indruk met de accomodaties en de plannen voor de toekomst. Na een gesprek met coach Paul Nevin twijfelde ik niet om een contract te ondertekenen."

Coach Paul Nevin over zijn nieuwste aanwinst: "Scot zal karakter en werkkracht in de ploeg brengen. Hij onthulde al dat hij de fitste speler van de club wil zijn. Met Scot en Richard Johnson bouwen we een fantastisch en ervaren middenveld dat ons een sterk platform zal bezorgen om te spelen. Scot is één en al kwalititeit en een schitterende aanwinst voor de club."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties