Mourinho: bang voor vogelgriep

Yves Dekoning
| 0 reacties
Mourinho: bang voor vogelgriep
Foto: © SC

Jose Mourinho heeft meer angst voor de vogelgriep dan voor Manchester United. Chelsea zag zijn voorsprong op de Red Devils slinken van zeventien naar zeven punten, maar toch voelt de Portugees geen druk. 

Mourinho liet weten dat hij zich ernstig zorgen maakte over de vogelgriep. Hij wees er verscheidene keren op dat dit geen grap is. In Schotland werd onlangs een zwaan gevonden die gestorven was aan H5N1 (vogelgriep). Mourinho liet enkele opmerkelijke uitspraken optekenen.

"Voor mij? De vogelgriep bezorgt me druk, ik ben serieus."

"Ik voel een hoop druk naar aanleiding van de problemen in Schotland. Het is geen lachertje en ik heb er meer angst van dan van voetbal."

"Voetbal is niets, in vergelijking met het leven."

"Voor mij is de vogelgriep het drama van de voorbije dagen, ik zal een mondmasker moeten kopen."

"Ik moet me geen zorgen maken over Manchester United. Ik zou me zorgen maken als ik Sir Alex Ferguson was. Hij is op achtervolgen aangewezen."

"Spelers en supporters van Man Utd zullen met een hoge hartslag onze wedstrijd tegen West Ham volgen. Wij kunnen heel rustig het duel tussen Man Utd en Arsenal volgen, we moeten zelfs helemaal niet kijken. We hebben onze toekomst volledig in eigen handen."





Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties