Futsal-duivels naar Andorra

Eddy Leysen
| 0 reacties
Futsal-duivels naar Andorra
Foto: © SC

Het nationale FUTSAL-team vertrekt maandag vanuit Zaventem richting Andorra om er een dubbele oefeninterland af te werken (op dinsdag 11 en woensdag 12 april). Dit is de start van de voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden voor het EK van volgend jaar. 
Coach Benny Meurs selecteerde voor de trip naar Andorra vier spelers van Châtelet, zijnde doelman Cragnaz, Aabassi, Chaibai en Neukermans. Van Forcom Antwerpen werden Bachar en I. El Haoual geselecteerd. Voorts werden doelman Pagetta (Frameries), Sababti (Borgerhout), S. El Haoual (Hasselt), El Yahiaoui (Lommel), Carnoli (Morlanwelz) en Jaffal (Aartselaar) in de selectie voor Andorra opgenomen. 

Ook het verdere oefenprogramma van de rode zaalvoetbalduivels krijgt stilaan vorm. Zo wordt van 28 mei tot en met 2 juni een vierlandentornooi afgewerkt in Engeland, met naast het thuisland en België ook Wit-Rusland en Roemenië als deelnemers. Eind oktober trekt Meurs met zijn troepen naar Macedonië om aldaar een dubbele oefeninterland af te werken. Echt druk wordt het midden november met thuiswedstrijden tegen Litouwen (13/11), Roemenië (14/11) en Engeland (16/11). Tussen Kerstmis en Nieuwjaar tenslotte wordt een dubbele interland in Portugal afgewerkt (27 en 28/12).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties