Lokeren kijkt naar volgend seizoen

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Lokeren kijkt naar volgend seizoen
Foto: © SC

Voor Sporting Lokeren zit het seizoen er zo goed als op. Top-5 zit er niet meer in, dat was nochtans het doel van de ambitieuze voorzitter, Roger Lambrecht. Daarom is Lokeren volop bezig met volgend seizoen.

Zes spelers mogen uitkijken naar een nieuwe club. Atte-Oudeyi Zanzan gaat naar het WK met Togo, toch is hij niet goed genoeg voor een basisplaats bij Lokeren. In de matchen die hij speelde, acteerde hij erg zwak en nu moet hij dit dus bekopen. Lezou Doba speelt al jaren bij Lokeren, maar hij is te blessuregevoelig. Hij speelde dit seizoen slechts één match en hij mag nu ook uitkijken naar een andere club. 

Ook Arnar Gretarsson is overbodig. Onder Muslin had hij geen basisplaats en hij kent een moeilijke revalidatie na zijn operatie. Omdat de club Hasi aankocht en vooral omdat het jonge talent Killian Overmeire zich kon doorzetten, is er geen plaats meer voor hem. Daardoor zal Runar Kristinsson de enige zijn van de IJslanders die overblijft bij Lokeren, hij verlengde onlangs zijn contract voor een extra jaartje. Ook David Vidarsson is er niet meer, hij zou al teruggekeerd zijn naar IJsland na een kort verblijf in Lokeren.

Victor Correia maakt ook nog maar sinds kort deel uit van de Lokerse kern, maar hij mag ook al vertrekken. Hij had een contract tot het einde van het seizoen en de club wil dit contract dus niet verlengen. De Braziliaanse spits speelde mee in zes matchen, maar scoorde daarin niet. En tot slot is er de Serviër Goran Drulic. Drulic kwam naar Lokeren op vraag van ex-coach Muslin, maar sinds die weg is, is Drulic wat op de dool. Hij viel in tegen Club Brugge na een blessure, maar hij kon in die match slechts vier minuten meespelen omdat hij weer geblesseerd raakte. Nu traint hij weer mee met de groep, maar omdat zijn contract te zwaar weegt en omdat hij te veel geblesseerd is, mag hij vertrekken. Van Hoey en Jukic trainen net als Drulic ook weer mee met de groep na blessures. [TH]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties