Salou kiest deze week

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Salou kiest deze week
Foto: © SC

Tenzij er nog een derde club zich in de debatten mengt, kiest Ibrahim Salou wellicht nog deze week of hij naar Anderlecht dan wel Club Brugge gaat. De aanvaller van Zulte Waregem praatte zaterdag met Club Brugge en zit vanavond met Anderlecht aan tafel. Daarna zal Salou een beslissing nemen.

"Ik zal niet alleen naar het geld kijken", laat Salou verstaan in Het Laatste Nieuws. "Ik ben een ambitieuze voetballer, dus speelt ook de sportieve situatie een grote rol. Waarmee ik niet wil gezegd hebben dat mijn speelkansen in Brugge groter zouden zijn. Akkoord, Frutos doet het goed bij Anderlecht, maar Club heeft ook Balaban en Portillo. Wie weet zeker dat zij Brugge zullen verlaten?"

Marc Degryse, sportleider bij Club Brugge, hoopt alvast op de handtekening van Salou: "Wij willen Salou heel graag. Wellicht kan hij meer verdienen bij Anderlecht, maar ik hoop dat hij een sportieve keuze maakt. En dan zijn, gezien de aanwezigheid van Frutos bij Anderlecht, de sportieve garanties toch groter bij ons. Kiest hij voor Club, dan zullen we ook snel een akkoord vinden met Zulte Waregem. Doet hij het niet, dan zoeken we elders."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties