Trenson naar KVSK United

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Trenson naar KVSK United
Foto: © SC

KVSK United maakt werk van de toekomst. De club hoopt volgend seizoen in eerste klasse te voetballen en versterkte zich daarom in alle linies. Vrijdagavond kondigde KVSK maar liefst drie transfers aan.

De opvallendste is die van Matthias Trenson. Trenson is momenteel nog actief als kapitein van het beloftenteam van Club Brugge. Dit seizoen trainde hij zelfs een tijd mee met de A-kern, maar spelen in het eerste elftal deed hij vooralsnog niet. Trenson, een verdediger, kiest nu voor KVSK United.

KVSK haalde ook versterking uit Nederland. Het gaat om Randy van Heijnsbergen. De 20-jarige verdediger komt over van FC Den Bosch.

De derde versterking is geen speler, maar een manager. Het gaat om Paul Heylen, bekend van bij Racing Genk. Heylen was een tijd geleden aan de slag als algemeen directeur in het Fenixstadion en zal nu de rol van algemeen manager van KVSK invullen.

Ten slotte maakte de club ook bekend dat de contracten van Pieter M’Bemba, Vincent Euvrard en Govert Boyen met twee seizoenen verlengd worden. Ook Davy Heymans en Marcos Pereira staan dicht bij een contractverlenging. [TH]    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties