Veertien nieuwe namen voor Lichtaart

Veertien nieuwe namen voor Lichtaart
Foto: © SC

Bij vierdeklasser Lichtaart maakt men al volop werk van volgend seizoen. Nadat bekend raakte dat acht spelers de club verlaten aan het einde van het seizoen, haalde het bestuur al veertien nieuwe spelers en een nieuwe trainer binnen.

Patrick Branders heeft vanaf volgend seizoen de sportieve touwtjes in handen. De trainer van Heultje haalt bij zijn voormalige club Andy Hermans, Dieter Van de Poel en Sven Verlooy weg. Van het in nood zijnde AC Olen komt eveneens een drietal Thomas Wouters, Sieds De Hoon en Davy Voorspoels. Het duo Jens Hermans-Wim Van Ende maakt de overstap van Beekhoek. Andere nieuwkomers zijn Nick Vanuytven (Nieuwkerken), Tim Mertens (Geel), Kim Nicolay (Kontich), Gwen Van de Poel (Berchem), Zico Gielis (Westerlo) en Bart Van Soom (Tielen).

Eerder was vermeld dat Janick Vos (Witgoor), Wim Boons (Witgoor), Werner Ooms (Lyra), Benjamin Tegenbos (Lyra), doelman Danny Van Hove (Mol-Wezel), Michel Cespedes (Meerhout) en Tom Vanruysseveldt (Verbr. Lommel) de club verlaten. Paul Franken trekt naar Vlimmeren om er trainer te worden. Luc Verhalle, die als trainer aan het seizoen begon bij Lichtaart, is reeds enkele maanden aan de slag als manager bij Witgoor Dessel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties