Portillo aast op terugkeer naar Club

Thomas Dubois
| 0 reacties
Portillo aast op terugkeer naar Club
Foto: © SC

Speelt Javier Garcia Portillo volgend seizoen opnieuw voor Club Brugge of niet? Het is een vraag die al enkele weken de ronde gaat. Na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Racing Genk verdween Portillo terug naar z’n thuisland Spanje en liet hij niets meer van zich horen. De Spaanse aanvaller flirtte met enkele interessante aanbiedingen uit enkele grote voetballanden maar geen enkele van deze aanbiedingen bleek echt serieus te zijn.
 
Omdat Portillo vreest volgend seizoen uitgeleend te worden aan een Spaanse tweedeklasser stuurt hij nu aan op een terugkeer naar Club Brugge. De oorspronkelijke transferprijs van Portillo was 6 miljoen euro, een veel te groot bedrag voor Club. Ondertussen werd dat bedrag flink teruggeschroefd door z’n zaakwaarnemer. Club Brugge zelf moet Portillo nog altijd willen aantrekken na de kritiek de hij achteraf uitte en z’n plots vertrek.
 
De Brugse stadsomroep –die als eerste met de komst van Portillo naar Club naar buiten kwamen in augustus- meldde enkele dagen geleden al dat ze in Brugge achter de schermen druk bezig zijn met het dossier Portillo en dat de deur voor Portillo nog op een kier staat bij een aanneembare transferprijs. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties