Lierse wil Bob Peeters

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Lierse wil Bob Peeters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse wil graag Bob Peeters terughalen naar het Lisp. Dat vertelt sportief verantwoordelijke Donato Lallo op de website van de Antwerpse club. "We bekijken intern of zijn overgang mogelijk is of niet", aldus Lallo.

Een transfer van Peeters lijkt niet onoverkomelijk. Genk zou zijn boomlange spits wel willen laten gaan, want voorzitter Jos Vaessen wil volgend seizoen volop de kaart trekken van Kevin Vandenbergh en aanwinst Ivan Bosnjak. Ook Germinal Beerschot zou wel wat in Peeters zien.

Toch heeft Lierse een serieus voordeel tegenover Beerschot want Peeters speelde midden jaren '90 al bij de club. Bovendien kent Peeters ook trainer René Trost maar al te goed, want die was hulptrainer bij Roda JC toen de aanvaller er nog speelde.

Peeters is niet de enige piste die Lierse bewandelt. Ook Gunther Thiebaut staat op het lijstje. "We hebben al een keer met hem gesproken, maar daar is het voorlopig bij gebleven", vertelt Lallo. Hetzelfde geldt voor Kevin Begois, doelman van Roda JC.

Met Nnaji, Vandebroeck, Elberkani en Snoeckx wordt er nog gepraat over een contractverlenging. Alessandro Nunes en Jochen Tanghe zeggen Lierse dan weer vaarwel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties