Lierse heeft een akkoord met Vaesen en Verheyen

Thomas Dubois
| 0 reacties
Lierse heeft een akkoord met Vaesen en Verheyen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gonst van de transfergeruchten om en rond het Lisp. SK Lierse is volop op zoek naar versterkingen met oog op het volgend seizoen. Momenteel is men druk bezig met de onderhandelingen met een achtste en negende aanwinst. Met twee spelers is er reeds een mondeling akkoord bereikt. Één van die spelers is Mario Verheyen, nu nog actief bij Westerlo. Vanavond zitten beide partijen nog eens samen en de kans is bestaande dat er dan al een contract getekend wordt.
 
Een tweede speler waarmee de onderhandelingen vergevorderd zijn, is Nico Vaesen. Vaesen was de afgelopen seizoenen actief in Engeland, onder andere bij Hudersfield en Birmingham City maar zou nu graag terugkeren naar België. Er is een akkoord en normaal wordt het contract donderdag getekend. Hij zou tekenen voor twee jaar.
 
Er was de laatste dagen ook sprake van Didier Dheedene van Austria Wenen, maar die transfer lijkt nu niet aan de orde. De eisen van Dheedene zouden niet overeenstemmen met hetgeen Lierse wil geven. Lierse blijft op zoek naar alternatieven.
 
Beter nieuws komt er van Bob Peeters. Door de eventuele transfer van Iakovenko naar Racing Genk is de transfer opnieuw een optie. Of Peeters komt zal niet perse afhangen van de transfer van Iakovenko maar kan wel een rol spelen. Vandaag en de komende dagen zal er verder onderhandeld worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties