Stand van zaken betreft abo's in Luik en Genk

Philippe Crols
| 0 reacties
Stand van zaken betreft abo's in Luik en Genk
Foto: © SC

Niet alleen bij Club Brugge en Anderlecht worden er behoorlijk veel abonnementen verkocht. Ook bij Standard en Racing Genk doen ze goed hun best. Aan het totaal verkochte abonnementen van Anderlecht of Club zal men evenwel niet komen. 

Bij Standard hebben ze op dit moment ongeveer evenveel seizoenkaarten verkocht als vorig jaar rond hetzelfde tijdstip. De teller bij de Luikenaars staat momenteel op ongeveer 12.000. Vorig jaar brak men het clubrecord door 16.500 abonnementen aan de man te brengen. Bij Standard hoopt men om dit seizoen beter te doen dan vorig seizoen en die kans is dus bestaande. 

Bij Racing Genk verwacht men dan weer een lichte terugval in vergelijking met vorig jaar. Vorig jaar wist men 19.500 abo's aan de man te brengen. Voorlopig hebben reeds 15.500 mensen zich een abonnement aangeschaft. De Limburgers hadden donderdagavond en vrijdagmorgen ook even technische problemen in verband met de verkoop van de seizoenskaarten. Door het onweer was er een technisch probleem waardoor er even geen abo's verkocht konden worden. Dat probleem is inmiddels wel verholpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties