Wase ruilhandel in spitsen

Kenneth Ringoot
| 0 reacties
Wase ruilhandel in spitsen
Foto: © SC

Wat reeds lang meer dan een gerucht was, is officieel bevestigd. Thierry Flies verlaat Hamme voor Waasland en Bjorn Derycke maakt de omgekeerde stap.
 
Dat Thierry Flies de Hammenaren ging verlaten stond vrijwel vast, het was echter nog gissen naar welke ploeg de aanvaller zou verkassen. Eerst leken Bergen, Roeselare en Willebroek-Meerhof de grootste kandidaten, maar de laatste dagen was ook Waasland nadrukkelijker aanwezig. Het werd duidelijk dat het tussen Willebroek-Meerhof en Waasland zou gaan. In een interview na de eindrondewedstrijd Hamme-Lierse gaf Flies zelf nog te kennen dat hij nog niet klaar was om een trapje lager te gaan spelen. Nu rest nog de vraag wie de Hamse aanvoerdersband over zal nemen, Karel De Smet lijkt ons in pole-position te liggen.
 
Dat Flies ging vervangen worden was ook duidelijk. De naam van Gunther Thiebaut circuleerde maar was volgens sommige te duur. Dan kwam Waasland op de proppen en vonden beide clubs een oplossing waar alle partijen beter van werden. Hamme trekt dus Bjorn Derycke aan, die nog topschutter werd in derde klasse en twee keer de zilveren voetbal wist te winnen. Ook heeft hij reeds ervaring kunnen opdoen op het hoogste niveau met Oostende.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties