Baseggio definitief naar Treviso

Thomas Dubois
| 0 reacties
Baseggio definitief naar Treviso
Foto: © SC

Wat onofficieel al vaststond is nu bekrachtigd door beide clubs. Walter Baseggio speelt vanaf nu definitief bij het Italiaanse Treviso. Dat staat te lezen op de websites van zowel Anderlecht als Treviso. De 27-jarige Baseggio speelde de laatste zes maanden al bij de club, maar door de degradatie van de club naar de Serie B kwam een definitieve overgang in het gedrang.
 
“Ik ben blij in Treviso te kunnen blijven”, aldus Baseggio op de website van Treviso. “Treviso bevalt me, ik houd van de stad en van de supporters. Ik wil de club bedanken omdat ik opnieuw de kans krijg dit shirt te kunnen dragen. Ik hoop dat we een hechte groep kunnen vormen en een goed kampioenschap zullen spelen.”
 
Treviso hoopt overigens nog steeds om in de Serie A te kunnen blijven. Uit gerechtskringen kreeg de club al te horen dat het wellicht toch nog in de hoogste Italiaanse klasse zal mogen spelen volgend seizoen. Dat betekent dat de genoemde clubs in het omkoopschandaal degraderen. Baseggio speelde van z’n dertiende bij Anderlecht, hij gold als een groot talent en hij loste die verwachtingen bij momenten in. Op een bepaald moment was hij zelfs aanvoerder. Onder Vercauteren keerde het echter en kwam hij amper aan spelen toe. [AN]
        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties