Salievski kent alweer pech

Kenneth Ringoot
| 0 reacties
Salievski kent alweer pech
Foto: © SC

Hamme speelde vorig seizoen op een wolk. De eindronde werd behaald en daarin werd ei zo na de promotie naar de hoogste klasse afgedwongen. Hamme wist zich gevoelig te versterken maar de belangrijkste transfer kwam volgens trainer Verkempinck uit eigen rangen. De blauw-zwarten wisten immers Afrim Salievski te recupereren.
 
De sterke verdediger lag vorig seizoen bijna het hele seizoen in de lappenmand met een ernstige blessure. Salievski kon echter dit seizoen opnieuw meetrainen en het deed menig supporter goed om Salievski weer te zien trainen en vooral spelen.
 
Lang duurde het echter niet, in de oefenwedstrijd tegen Beveren (2-2) viel Salievski op de rust in voor Koppen. Bij een onschuldige loopbeweging, zonder tegenstander in de buurt, ging Salievski plots kermend neer. Iedereen wist meteen dat dit alweer van lange duur kon zijn en een “oh nee niet weer” weerklonk op de tribune.
 
Wat gevreesd werd, is vandaag bevestigd op de Hamse website, daar melden ze dat de achillespees van Salievski afgescheurd zou zijn. Dit betekent dat de 26-jarige verdediger alweer een seizoen vanaf de zijlijn zou moeten toekijken.
 
Hamme wist zich vorig seizoen te redden met de toenmalige kern, toch zou een bijkomende verdediger welkom zijn, aangezien Karel Smet wegens een blessure nog niet heeft kunnen trainen, hij wordt echter fit verwacht tegen de competitiestart.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties