Joao Carlos of onbekende Fransman naar Genk?

Philippe Crols
| 0 reacties
Joao Carlos of onbekende Fransman naar Genk?
Foto: © SC

Donderdagavond, net voor de oefenwedstrijd Racing Genk - VFL Bochum, zal de Limburgse club een nieuwe verdediger voorstellen. Gisteren nog zag het er naar uit dat Philippe Léonard de nieuwe aanwinst zou gaan worden, maar daar is inmiddels zo goed als geen sprake meer van. 

Volgens Het Belang van Limburg zou niemand minder dan Joao Carlos de Limburgse verdediging komen versterken. Dat lijkt echter vrij onwaarschijnlijk en niet in het minst omdat de Braziliaan nog tot 2009 bij Lokeren onder contract ligt en er dus flink wat geld op tafel zou moeten worden gelegd. 

De kandidaat die Het Nieuwsblad naar voor schuift lijkt dan weer wat logischer. Volgens die krant zou Jean-Philippe Caillet de nieuwe verdediger worden. Caillet speelde eerder in eigen land voor Metz, maar Genk kent hem al redelijk goed, want op dit moment is hij actief voor Litex Lovech. Dat is de club die Genk vorig seizoen met een enorme Europese kater opzadelde en die de Limburgers in de oefencampagne ook al ruimschoots versloeg. Het blijft hoedanook wachten tot vanavond vooraleer we de nieuwe aanwinst van Genk zullen kennen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties