Borgetti kiest voor het grote geld

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Borgetti kiest voor het grote geld
Foto: © SC

De Mexicaanse topaanvaller Jared Borgetti staat op het punt om zijn club Bolton Wanderers in te ruilen voor het grote geld van de Arabische topklasser Al-Ittihad. Bolton Wanderers heeft een bod van Al-Ittihad al geaccepteerd. Eén jaar geleden leek het er ook al even op dat Borgetti naar het Midden-Oosten zou verhuizen, maar toen trok hij naar het Premiership wat niet volledig een succes was.

Bolton-manager Sam Allardyce liet weten op de website van de club dat Borgetti niet mee afgereisd is naar het oefenkamp in Spanje. Allardyce hoopt dat de deal rond raakt in de loop van deze week. Volgens de Bolton-manager kon Borgetti ook dit seizoen niet rekenen op veel speelminuten in het Reebok Stadium en daarom is het beter voor zijn carrière dat hij andere oorden opzoekt.

Zelf moet Borgetti nog tot een akkoord komen met Al-Ittihad. Borgetti speelde al 77 interlands voor zijn land waarin hij 38 keer tot scoren kwam. Als hij Bolton verlaat, dan speelde hij maar één seizoen bij de Engelse club. In negentien wedstrijden kon hij amper twee keer scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties