Anderlecht overklast Lierse in leuke partij

Anderlecht overklast Lierse in leuke partij
Foto: © SC

Het Euro SportsTech Miniementornooi in Bierbeek zit er weer op. Net als twee seizoenen geleden won Anderlecht. De Brusselaars versloegen Lierse met 5-2. De wedstrijd werd geleid door Frank De Bleeckere en zijn twee WK-assistenten Hermans en Vromans.

Lierse begon nochtans het best aan de wedstrijd en kwam snel 0-1 voor via zwarte parel Nabiu Kamara. Anderlecht was niet aangeslagen en trok rustig maar zeker het laken naar zich toe. Nog voor rust werd het 4-1 dankzij doelpunten van John Levy, Lembi Tortol Lumanza (2) en Januzay Adnan.

Na rust hield Anderlecht de touwtjes strak in handen. De einduitslag werd nog 5-2 via het derde doelpunt van Lumanza en Lierse scoorde nog tegen via Glenn Claes.

Genk werd verdiend derde. De Limburgers versloegen Brussels met 3-2. Genk had met Dennis Praet de beste speler van het tornooi in haar rangen.

Schalke 04 werd de eerste buitenlandse club op de vijfde plaats. De Duitsters versloegen een zeer verdienstelijk Germinal Beerschot met 0-1. Dortmund, PSV, Everton en Arsenal vervolledigen de toptien.

    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties