Watford haalt het van Chievo

Watford haalt het van Chievo
Foto: © SC

Daags na het gelijkspel tegen Middlesbrough moest Chievo Verona al terug aan de bak. Tegenstander deze keer was Watford. De promovendus van de Premier League bleek te sterk, want het won met 2-1.
 
Het was Ashley Young die op het half uur Watford op voorsprong bracht. Voordien had Amauri namens Chievo al enkele kansen gemist, maar vlak voor het einde van de eerste helft wist de Braziliaanse aanvaller er toch één te verzilveren. Een kwartier voor tijd kreegt Watford een strafschop, maar Sicignano stopte de poging van Young. Matt Spring was echter goed gevolgd en trapte de winning-goal tegen de netten. Op het einde van de wedstrijd werd Salvatore Lanna nog uitgesloten nadat hij een trap aan Jarret had uitgedeeld.
 
Watford: Foster; Doyley (46’ McKay), Mariappa, Shittu, Powell (46’ Stewart); Chambers (46’ Jarret), Mahon (46’ Bangura), Francis (46’ Spring), Young (71’ Bouazza); King (46’ McNamee), Henderson (46’ Priskin)
 
Chievo: Sicignano; Malagò, Moro, Abruzzese, Lanna; Semioli, Brighi (86’ Garzon), Marcolini (78’ Antonelli), Zanchetta; Amauri (86’ Silva Reis), Obinna (74’ Rickler)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties