Milan wil Ronaldo

Milan wil Ronaldo
Foto: © SC

Na het behalen van de Champions League en het geld dat daarmee verbonden is, heeft men voor de eerste keer bij AC Milan openlijk toegegeven dat men Ronaldo wil binnen halen. Real Madrid verklaarde zich bereid om rond de onderhandelingstafel te zitten.
 
Adriano Galliani, vice-voorzitter van Milan: “Ronaldo is beschikbaar en nu is het een zaak tussen Real Madrid en AC Milan. We hebben officieel gevraagd naar de speler. Nu moeten we wachten en zien wat er gebeurt. We zullen gelukkig zijn als we tot een transfer kunnen komen, maar als dat niet het geval is dan zullen we gelukkig zijn met de spelers die we hebben.”
 
Ramon Calderon, voorzitter van Real Madrid: “Ik weet dat Milan al met de speler heeft gepraat en ik denk niet dat dat correct is. We zijn echter nog steeds bereid om verantwoordelijken van bevriende clubs te ontvangen. We willen niet van Ronaldo af, maar we zijn bereid om te onderhandelen. Als Ronaldo weg wil, moeten we kijken naar een oplossing. We willen geen geld, maar we willen iets anders.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties