Analyse Racing Mol-Wezel stunt

Jo Mertens
Racing Mol-Wezel stunt

Mol-Wezel heeft na een ware thriller OH Leuven uit de beker geknikkerd ook al was Leuven in de eerste helft op voorsprong gekomen na een betwiste strafschop en moest doelman Van Hove van de thuisploeg meer dan eens de meubels redden toch bleef Mol na de koffie in zijn kansen geloven en kwam zo  na een mooie ingestudeerde vrije trap  op 1-1 via Ghijs met de verlengingen in zicht liet Brogno nog een dijk van een kans onbenut voor de bezoekers in de verlengingen ging het spel op en neer tot dat een lepe Patrick Goots mooi door de buitenspel val glipte en zo de 2-1 op het bord bracht de thuisploeg hield in de resterende minuten stand en het feest kon beginnen en zo mag Mol-Wezel in de 16 de finale op een klepper uit de eerste klasse rekenen.